Afstribning af asfalt

Subpage Background Image
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.

Markering og afstribning af asfalt øger trafiksikkerheden 

Opstregninger og afstribning af asfalt tjener mange formål. Først og fremmest bidrager striber på asfalten til øget trafiksikkerhed. Striberne giver trafikanter et overblik over vejretningen og sender regulerende signaler i trafikken. Mangelfuld afstribning på vejene forringer trafiksikkerheden og øger risikoen for færdselsulykker. Jo bedre afstribningen er, jo bedre kan trafikanterne gennemskue i hvilken retning, de skal bevæge sig. På den måde er vejstriber med til forebygge risikoen for trafikulykker.

Vi udfører alle typer opgaver inden for vejmarkering af asfalt, og vi overholder naturligvis alle gældende regler og krav i forbindelse med afmærkning af asfalt. Hos Gundsø Asfalt værdsætter vi gennemsigtighed og en åben dialog med vores kunder, så det endelige udfald stemmer overens med dine behov og ønsker.

Stribevis af anvendelsesmuligheder 

Trafik- og vejmarkering ser man på stort set alle veje herunder motorveje, landeveje såvel som private anlagte veje og arealer, parkeringspladser, lufthavne, landingsbaner og havnearealer. 

Afstribning af asfalt kan tage sig ud i mange forskellige former. F.eks. bruges det til symboler i trafikken, som vejanvisninger, handicapområder, pile og hajtænder. De kan også bruges til tal, bogstaver, bump eller i forbindelse med vejarbejde og afspærringer.

Asfaltdekoration til legepladser, skolegårde og andre udendørsarealer 

Udover at bruge afmærkninger på asfalt til trafikregulerende hensyn, kan de også bidrage til at fremme underholdning, pynt, leg og læring. Asfaltdekorationer er særligt relevante på legepladser, skolegårde og andre områder, hvor der dyrkes kreativ udfoldelse og anden (fysisk) aktivitet. 

Med spændende dekorationer kan børn blive inspireret til at lege og øve sig i faglige færdigheder vha. symboler på asfalten. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke motiver man kan lave på asfalten. Det hele afhænger af hvilke behov, der skal opfyldes og formålene med dekorationerne – om det skal være til pynt, underholdning, sport eller leg. En anden fordel ved asfaltdekorationer er, at de kan lægge op til én leg, men samtidig udelukker det ikke, at der er plads til andre lege og aktiviteter på området. Man kan f.eks. stadig spille bold, selvom der er markeringer på asfalten. På den måde bliver arealet til et meget alsidigt område.

Yderligere information om afstribning og asfaltdekoration

Ønsker du yderligere information om mulighederne for afstribning og asfaltdekorationer, er du velkommen til at kontakte os. Vores kompetente eksperter står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Du kan komme i kontakt med os enten ved telefonisk henvendelse eller på mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Er asfalten lidt nøgen? Lad os male lidt på den.

Hjælp med at gøre trafikken et bedre og sikre sted at være med afstribninger. Det øger sikkerheden og mindsker antallet af uheld.

Kontakt - Priser

Hvornår kan vi kontakte dig?

Tid start
Tid slut
Menu Background Image
Menu Luk
Få et tilbud

Få et tilbud