Grundejerforeninger og beboerforeninger

Subpage Background Image
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.

Asfaltering og renovering af private fællesveje 

I dag overgår mange veje i beboelsesområder fra landets kommuner til private grundejerforeninger og beboerforeninger. Private fællesveje er ikke kommunernes ansvar, men beboernes. Beboerne skal derfor i fællesskab sørge for at holde opsyn med vejene og deres tilstand. Det betyder bl.a. opsyn med hvornår asfalten har behov for renovering mm.

Planlægning i forbindelse med renovering af asfalt på private fællesveje er en vigtig faktor, da en fornuftig planlægning kan spare mange penge. For eksempel vil det være dobbelt (hvis ikke mere) så dyrt at renovere en vej, der allerede er nedslidt, end renovation af en vej, der endnu kun er ramt af de første huller og revner. Jo bedre planlægningen af vedligeholdelsen er, i desto højere grad forlænges vejens levetid.

Lad os hjælpe dig med dit næste asfaltprojekt

Vil du gerne have etableret en helt ny parkeringsplads, eller har du behov for renovation? Gundsø Asfalt rådgiver både private bygherrer, grundejerforeninger, beboerforeninger og andre, der ønsker en faglig vurdering om anlæg og vedligeholdelse af asfalterede veje, stier, parkeringspladser mm. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du administrerer en grundejerforening eller beboerforening og har brug for en faglig vurdering af jeres asfalt.

Når det er tid til et nyt projekt i jeres forening, vil vi lave en dybdegående analyse og gennemgang af vejen. Med udgangspunkt i analysen vil vi give vores vurdering af asfalten samt hvilken løsning, der vil være den mest optimale. Vi giver naturligvis et tilbud, der tager afsæt i jeres specifikke forudsætninger og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er det ved at være tid til at få kigget på jeres private fællesveje? Ring til os eller udfyld vores kontaktformular, så rådgiver og vejleder vi gerne om fremgangsmåde, omfang og pris. Vi tager i vores rådgivning altid højde for jeres forudsætninger og konkrete situation. Sammen skræddersyr vi den løsning, der matcher jeres ønsker og behov bedst.

Få et uforpligtende tilbud her!

Udfyld formularen nedenfor og så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud som er uforpligtende.

Få et tilbud
Menu Background Image
Menu Luk
Få et tilbud

Få et tilbud