Indkørsel og opkørsel

Subpage Background Image
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.

Asfalteret indkørsel og opkørsel

Der er mange fordele ved at vælge asfalt til sin indkørsel og opkørsel. Først og fremmest er asfalt noget af det mest slidstærke materiale, man kan finde på markedet. Det gør, at en asfalteret indkørsel holder længe. Samtidig er asfalt utroligt nemt at vedligeholde, og der går mange år, før der er behov for reparation eller fornyelse. Det er simpelt at forebygge skader og det er både nemt og hurtigt at lappe huller og forsegle revner. Derudover genererer asfalt en del mindre støj end mange andre belægningsformer. Det er altså med god grund, at mange vælger asfalt som underlag til sin indkørsel. 

Hos Gundsø Asfalt har vi stor erfaring med udlægning af asfalt til indkørsler og opkørsler. Vi lægger stor vægt på altid at lytte til dig og dine ønsker. Vores kompetente specialister vil rådgive og vejlede dig, så slutresultatet afspejler dine behov og forventninger.

Nemt at reparere 

Det gælder både for en asfalteret indkørsel og opkørsel, at de er nemme at reparere. Så skulle skaden endelig ske, er det heldigvis en kort proces at udbedre. 

Kunne du godt tænke dig en indkørsel eller opkørsel belagt med asfalt? Ring til os eller udfyld vores kontaktformular, så skal vi nok rådgive dig om fremgangsmåde, omfang og pris. Vi tager altid højde for din unikke situation og lytter til dine behov og ønsker, så det endelige resultat bliver, som du forventede.

Asfalteret opkørsel

Hvis man bor i et hus, der ligger på en højtliggende grund, kan det være en god ide med en opkørsel til din indkørsel. Det kan også også være, man har behov for en opkørsel- eller overkørselsrampe, der skal kunne håndtere tunge køretøjer. I så fald, skal rampen kunne klare en stor belastning og være modstandsdygtig.

For asfalterede opkørsler gælder naturligvis de samme fordele som ved asfalterede indkørsler. Den robuste og hårdføre asfalt er svær at slide ned og har derfor en utrolig holdbarhed, der igen gør, at der kræves minimal vedligeholdelse. 

Når man skal have lagt asfalt, er der et par overvejelser, man skal gøre sig. Man skal bl.a. tænke over, hvilken farve asfalt, der passer til resten af bebyggelsen/vejen, samt hvordan bygningen former sig. Valg af asfalttypen afhænger, hvilken type terræn, der ligger som underlag. Alt dette skal vi nok tage os af, så du får lige præcis det, du havde i tankerne.

Ny indkørsel el. udkørsel? Vælg asfalt!

Asfalten holder bedre end de andre alternativer der findes på markedet. Det giver et bedre og solidt resultat som nok skal holde mange år.

Kontakt - Priser

Hvornår kan vi kontakte dig?

Tid start
Tid slut
Menu Background Image
Menu Luk
Få et tilbud

Få et tilbud