Offentlige og private veje

Subpage Background Image
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.

Kompetent asfaltarbejde 

Vi varetager mange forskellige asfaltopgaver, herunder asfaltering og renovering af både offentlige og private veje. Vi udfører således asfaltarbejde for både offentlige institutioner, private og erhvervskunder. Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for udlægning og renovering af asfalt, ved vi, at der er stor forskel på de projekter en kommune skal have lavet sammenlignet med vores private kunder. Vi består af et fagligt stærkt team med et bredt kompetencefelt, og du kan derfor stole trygt på, at alle opgaver bliver udført med et højt service- og kvalitetsniveau.

Vedligeholdelse af veje 

Alt, der færdes på asfalten er med til at nedslide belægningen. Om det er stillestående køretøjer eller den almindelige trafik, så er det hele med til at belaste asfalten. Derudover er varme, kulde og kemikalier også væsentlige faktorer, når det kommer til slitage af asfaltbelægningen. Det er derfor vigtigt løbende at vedligeholde vejene og komme eventuelle skader og revner/huller i forkøbet. På den måde kan man både opnå væsentlige besparelser, fordi man undgår totale udskiftninger af asfalten samtidig med, at asfaltens levetid forlænges.

Ønsker du en faglig vurdering af dit næste asfaltprojekt? 

Hvis du ønsker, at vi skal komme med vores faglige vurdering på et kommende asfaltprojekt, kan du blot ringe til os eller udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, når det passer dig. Sammen finder vi frem til den løsning, der bedst matcher dine ønsker og behov ift. offentlige og private veje. Naturligvis med en konkurrencedygtig pris, da vi ikke mener, at arbejde af en høj kvalitet nødvendigvis behøver at være en dyr fornøjelse.

Har du brug for en professionel vurdering af en specifik opgave eller andre spørgsmål? Kontakt os endelig og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Skal vi ringe dig op og snakke lidt om dit næste asfaltprojekt?

Har du spørgsmål om dit næste asfaltprojekt eller kunne du tænke dig at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld formularen så vender vi tilbage.

Kontakt - Priser

Hvornår kan vi kontakte dig?

Tid start
Tid slut
Menu Background Image
Menu Luk
Få et tilbud

Få et tilbud