Markering og afstribning af asfalt øger trafiksikkerheden

Opstregninger og afstribning af asfalt tjener mange formål. Først og fremmest bidrager striber på asfalten til øget trafiksikkerhed. Striberne giver trafikanter et overblik over vejretningen og sender regulerende signaler i trafikken. Omvendt vil mangelfuld afstribning på veje forringe trafiksikkerheden og øge risikoen for færdselsulykker. Jo bedre afstribningen er, jo bedre kan trafikanterne gennemskue i hvilken retning, de skal bevæge sig. På den måde er vejstriber med til at forebygge risikoen for trafikulykker.

Hos Gundsø Asfalt udfører vi alle typer opgaver inden for vejmarkering og afstribning, og vi overholder naturligvis alle gældende regler og krav. Vi arbejder på hele Sjælland heriblandt i København og Roskilde, og vi værdsætter gennemsigtighed og en åben dialog med vores kunder, så det endelige udfald stemmer overens med dine behov og ønsker.

Stribevis af anvendelsesmuligheder

Trafik- og vejmarkering ser man på stort set alle veje herunder motorveje, landeveje såvel som privat anlagte veje og arealer, parkeringspladser, lufthavne, landingsbaner og havnearealer.

Afstribning af asfalt kan tage sig ud på mange forskellige måder. For eksempel bruges det til symboler i trafikken så som vejanvisninger, handicapområder, pile og hajtænder. Det kan også bruges til tal, bogstaver, bump eller i forbindelse med vejarbejde og afspærringer.

Vi løser også opgaver som;

Asfaltdekoration til legepladser, skolegårde og udendørsarealer

Udover at bruge afstribninger på asfalt af trafikregulerende hensyn, kan de også bidrage til at fremme underholdning, pynt, leg og læring. Asfaltdekorationer er særligt relevante på legepladser, skolegårde og andre områder, hvor der dyrkes kreativ udfoldelse og anden (fysisk) aktivitet.

Med spændende dekorationer kan børn blive inspirerede til at lege og øve sig i faglige færdigheder ved hjælp af symboler på asfalten. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke motiver man kan lave på asfalten. Det hele afhænger af hvilke behov, der skal opfyldes og formålene med dekorationerne – om det skal være til pynt, underholdning, sport eller leg.

En anden fordel ved asfaltdekorationer er, at de kan lægge op til én leg, men samtidig udelukker det ikke, at der er plads til andre lege og aktiviteter på området. Man kan f.eks. stadig spille bold, selvom der er markeringer på asfalten. På den måde bliver arealet til et meget alsidigt område.

Kontakt os og hør mere om afstribninger og dekorationer

Ønsker du yderligere information om mulighederne for afstribning og asfaltdekorationer, er du velkommen til at kontakte os. Vores kompetente eksperter står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Du kan komme i kontakt med os enten ved telefonisk henvendelse eller på mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Få et tilbud på afstribning af asfalt

Rent, stærkt og solidt

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 46 78 75 85
​eller skriv en mail til jv@gef.as

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742