Vi gør klar til at lægge ny asfalt

Skal du have lagt et komplet nyt asfaltunderlag på en vej, i din indkørsel eller et helt tredje sted? Eller skal du have nye markeringer på vejen, og derfor også have fjernet de gamle? Asfaltfræsning er den nemmeste måde at fjerne asfalt på, hvis du skal have lagt nyt asfaltunderlag eller nye aftegninger på asfalten.

Hos Gundsø Asfalt laver vi alt indenfor asfaltfræsning i Roskilde, København og resten af Sjælland. Vi har over 25 års erfaring med asfaltarbejde, så vi har godt styr på vores håndværk og leverer altid et stykke arbejde af høj kvalitet. 

Uanset om du repræsenterer det offentlige og skal have fræset store og omfattende vejsystemer, om du skal have fræset et mindre område privat – eller noget derimellem – så klarer vi den for dig. For os er ingen opgave for stor eller lille. 

Hvilke typer asfaltfræsning udfører vi?

Der findes flere forskellige former for asfaltfræsning, der hver især passer bedst til forskellige former for opgaver. Valget af hvilken type asfaltfræsning, du skal have, afhænger således af din opgaves karakter. VI udfører stort set alle former for fræsning, og vi hjælper dig med at finde den løsning, der bedst muligt passer til dine opgaver og behov. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • ​Rillefræsning
  • ​Bassinfræsning
  • ​Kantfræsning
  • ​Demarkering

Det er sjældent, du har et færdigt stykke arbejde efter at have fået fræset din asfalt. Ofte fræser man nemlig i forbindelse med at lægge helt ny asfalt eller lave ny markeringer på vejen. Ønsker du asfaltfræsning udført i forbindelse med andet asfaltarbejde, så kan vi også stå for det. Så er din opgave samlet ét sted i hænderne på et professionelt asfaltfirma.

Kontakt os og hør mere om vores priser

Din pris på opgaven afhænger af, hvad du skal have lavet. Du er derfor velkommen til at kontakte os allerede i dag, og så vender vi tilbage med et godt tilbud. Her kan vi også vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvad dine behov er

​Få et tilbud på asfaltfræsning

Rent, stærkt og solidt

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 46 78 75 85
​eller skriv en mail til jv@gef.as

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742