Asfalt som en del af sport og leg

Asfalt har en bred vifte af anvendelsesmuligheder, og de behøver bestemt ikke stoppe ved veje, parkeringspladser og indkørsler. Asfalt med små stenstørrelser er faktisk ganske velegnet som underlag til områder, hvor der sker kreativ og fysisk udfoldelse. Lige præcis som det er tilfældet for legepladser og aktivitetsbaner.

Hos Gundsø Asfalt har vi mange års erfaring inden for alle asfaltopgaver, herunder legepladser og aktivitetsbaner samt andre aktivitetsområder. Vi lægger meget vægt på, at slutresultatet er i overensstemmelse med dine behov og ønsker. Derfor værdsætter vi altid en god og åben dialog med vores kunder.

Vælg den rigtige belægning

Asfalt behøver ikke kun at bestå af et hårdt underlag, som vi kender det fra vejene, vi kører på. Man kan også lave eftergivende belægninger, der netop er målrettet sport og leg. En eftergivende belægning er særligt hensigtsmæssigt på legepladser, hvor børn løber og leger. Med et blødere underlag, vil de få færre skrammer, hvis de falder. Ligeledes er en eftergivende belægning velegnet til sports- og aktivitetsbaner, fordi det blødere underlag er mindre belastende for kroppen at løbe og bevæge sig på sammenlignet med f.eks. fliser og sten.

Asfalt er et materiale, der både er solidt og fleksibelt på samme tid. Gennem valg af asfalttype og dimensionering, kan man tilpasse egenskaberne, så de passer til formålet. Man kan f.eks. tilpasse dem, så de passer til baner med kurver og stigninger, som man ser det på skater- og multibaner.

Opfordrer til kreativitet og læring

Legepladser, skolegårde, klubber/sfo’er og andre områder lægger op til leg eller kreativ udfoldelse. Her kan man lave overfladebehandlinger på asfalten, der understøtter disse aktiviteter. Det er nemt at påføre markeringer og dekorationer, der rent visuelt indikerer en bestemt leg som f.eks. at hinke sig gennem alfabetet eller øve matematiske færdigheder. På den måde bliver udendørsarealerne mere interessante og kan både bruges til at udvikle børnenes motoriske færdigheder og faglige aktiviteter.

Der er altså mange muligheder for at stimulere leg og læring med asfalt. Nærmest kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan vælge af design og udtryk. Samtidig er asfalt en budgetvenlig løsning, der kræver minimal vedligeholdelse.

Kontakt os allerede i dag

Har du gode ideer til, hvordan dit udendørsområde skal se ud, eller mangler du inspiration hertil? Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du skal hjælp til dit næste kreative projekt. Sammen skræddersyr vi en løsning, der matcher lige netop dine behov. 

​Få et tilbud på legepladser og aktivitetsbaner

Rent, stærkt og solidt

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 46 78 75 85
​eller skriv en mail til jv@gef.as

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742