Alle former for asfaltering

Hos Gundsø Asfalt udfører vi mange forskellige typer opgaver. Vi er et stærkt team, der samlet har rigtig mange års erfaring inden for asfalt. Vi har derfor en høj faglighed og et bredtfavnende kompetencefelt.

Vi udfører opgaver for alle typer kunder, herunder offentlige institutioner, private og erhvervskunder. Vores opgavefelt spænder hermed vidt, da der er stor forskel på, hvilke projekter en kommune har på tegnebrættet sammenlignet med en privatperson. Uanset om det er et større vejprojekt, eller et mindre hul i asfalten, vil vores kompetente fagmænd gå til opgaven med samme engagement og kyndighed. Ingen opgave er for omfangsrig eller for beskeden til os.

Vi løser f.eks. opgaver som;

Dine ønsker og behov tæller

Selvom det er os, der ligger inde med alle erfaringerne og ekspertisen, er det dine behov, der vejer tungest. Vi er til for at sørge for, at projektet forløber, som du ønsker, og du står tilbage med et resultat, som du kan være glad og tilfreds over. Vi vil hellere end gerne vejlede og rådgive dig, når der skal gøres overvejelser omkring materialevalg, tidshorisont, opgavens omfang eller andet.

For nogen er det en tryghed at være meget involveret i processen, mens det for andre er en lettelse at give slip og lade andre tage over. Om du identificerer dig mere med den ene eller den anden type, er der plads til det hos os. Vi kan sagtens forstå, hvis du har det bedst med at have stor indflydelse på beslutningsprocesserne, ligesom vi forstår det modsatte behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, behov for afklaring, eller blot er interesseret i at høre, hvor vi står i forløbet.

Kompetent rådgivning og konkurrencedygtige priser

Gundsø Asfalt er din garanti for dybdegående faglig indsigt og veludført arbejde. Vi mener ikke, at arbejde af høj kvalitet samtidig bør være en dyr fornøjelse – derfor er vores tilbud altid kendetegnet ved fordelagtige priser, der samtidig giver plads til den gode kvalitet.

Har du brug for en professionel vurdering af en specifik opgave eller andre spørgsmål? Kontakt os endelig og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742