Vi lægger og renoverer veje

Vi hos Gundsø Asfalt varetager mange forskellige asfaltopgaver, herunder asfaltering og renovering af både offentlige og private veje. Vi udfører således asfaltarbejde for både offentlige institutioner, private og erhvervskunder. Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for udlægning og renovering af asfalt, ved vi, at der er stor forskel på de projekter, en kommune skal have lavet sammenlignet med vores private kunder. Vi består af et fagligt stærkt team med et bredt kompetencefelt, og du kan derfor stole trygt på, at alle opgaver bliver udført med et højt service- og kvalitetsniveau.

Vedligeholdende asfaltarbejde på veje

Alt, der færdes på asfalten, er med til at nedslide belægningen. Om det er stillestående køretøjer eller den almindelige trafik, så er det hele med til at belaste asfalten. Derudover er varme, kulde og kemikalier også væsentlige faktorer, når det kommer til slitage af asfaltbelægningen. Det er derfor vigtigt løbende at få lavet vedligeholdende asfaltarbejde på vejene og komme eventuelle skader, revner og huller i forkøbet. På den måde kan man både opnå væsentlige besparelser, fordi man undgår totale udskiftninger af asfalten samtidig med, at asfaltens levetid forlænges. Hvis skaden allerede er sket, kan vi naturligvis også tilbyde både større og mindre reparation af asfalt.

Kontakt os for et tilbud og en faglig vurdering

Hvis du ønsker, at vi skal komme med vores faglige vurdering på et kommende asfaltprojekt, kan du blot ringe til os eller udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, når det passer ind i dit program. Sammen finder vi frem til den løsning, der bedst matcher dine ønsker og behov i forhold til asfaltarbejde på offentlige og private veje. Naturligvis med en konkurrencedygtig pris. Vi mener nemlig ikke at arbejde af en høj kvalitet nødvendigvis behøver at være en dyr fornøjelse.

Har du brug for en professionel vurdering af en specifik opgave eller andre spørgsmål? Kontakt os endelig og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Rent, stærkt og solidt

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 46 78 75 85
​eller skriv en mail til jv@gef.as

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742