Vi lægger asfalt.

Vores arbejde handler ikke kun om at skabe veje, der er sikre og gode at køre på
– det handler også om at skabe en funktionel og harmonisk infrastruktur,
der forbinder dig med dit nærområde.

Mission

Gundsø Asfalt er til for bane vejen for den gode infrastruktur. For os er asfalt ikke bare asfalt – det er vores redskab til at konstruere fuldendte vejforbindelser, så by, trafik og mennesker kan sammenkobles på en måde, hvor det hele går op i en højere enhed. Om det er den store motorvej eller den lille indkørsel, er vigtigheden af kvaliteten lige stor. Vi skaber og bevarer fundamentet, vi allesammen færdes på.

Vision

  • Vores mål er løbende at udvikle og effektivisere vores kompetencer og produkter, så vi kan tilbyde vores kunder de bedst mulige løsninger.
  • Vi arbejder målrettet på at skabe de bedste rammer for et godt arbejdsmiljø og gode vilkår for vores ansatte. Vi ved, at gode resultater afspejler en sund virksomhedskultur.
  • Vi stræber efter at være din til hver en tid foretrukne samarbejdspartner, når det gælder opgaver og projekter inden for asfalt.

Værdier

Åben dialog – Vi lægger stor vægt på den gode og åbne dialog med vores kunder. En klar og tydelig forventningsafstemning gør, at vi kan imødekomme vores kunders ønsker og behov.

Kvalitet – Vores omhyggelighed i vores arbejde og gode kommunikation er med til at sikre, at vi leverer resultater af høj kvalitet. Den gode kvalitet sikres yderligere gennem et kvalitetssikringssystem underlagt af Teknologisk Institut og en god mængde egenkontrol.

Service – Vi brænder for glade kunder og yder derfor et højt serviceniveau. Det er vigtigt for os, at vores kunder altid føler sig godt behandlet og er glade for det arbejde, vi udfører.

Engagement – Vi værdsætter vores arbejde og det gode håndværk. Uanset om det er en omfangsrig eller en beskeden opgave, går vi til arbejdet med samme professionalisme og entusiasme. 

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742