Et team af ildsjæle, der brænder for asfalt

Gundsø Asfalt er en del af Gundsø Entreprenør Forretning, der blev grundlagt i 1995 af Rene Vesterlyng. Virksomheden har fra starten været i en vedvarende udvikling, og beskæftiger i dag mere end 55 ansatte, adskillige underentreprenører og har mange samarbejdspartnere.

Engagement, service og kvalitet danner grundstenene i Gundsø Asfalt, fordi godt håndværk og glade kunder er det bedste, vi ved. Den gode kvalitet sikres bl.a. gennem et kvalitetssikringssystem underlagt af Teknologisk Institut og en god mængde egenkontrol. Vores fjerde kerneværdi indebærer god kundekommunikation. En åben dialog er vejen frem til det gode resultat.

Vores kompetencefelt spænder bredt, og vi udfører alle typer asfalteringsopgaver. Vi lytter til dine behov og rådgiver og vejleder altid om metode og materialevalg, så resultatet bliver, som du ønsker det.

Skal vi træde til, når det er tid til næste projekt?

Vi står klar til at bistå dig, hvis du har spørgsmål til en specifik sag, er i tvivl om omfanget af et kommende projekt eller noget helt tredje. Vi rådgiver og vejleder på baggrund af vores mange års erfaring med asfalt, så du kan få en fyldestgørende dækning af dine behov og ønsker.

Er du interesseret i at høre mere om os, eller ønsker du hjælp til dit næste projekt? Så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Fordi asfalt ikke bare er asfalt

Vi lægger asfalt. Vores arbejde handler ikke kun om at skabe veje, der er sikre og gode at køre på – det handler også om at skabe en funktionel og harmonisk infrastruktur, der forbinder dig med dit nærområde.

For os handler det om:

  • At skabe sammenhæng mellem by, trafik og mennesker.
  • At facilitere omgivelser, hvor færdselssikkerheden er i top, så du kan færdes trygt i trafikken.
  • At konstruere veje, der gennem kreative vejdekorationer, får dig til at omsætte indtryk til bevægelse på f.eks. aktivitetsbaner, i parker og legeområder.

Alt sammen med udgangspunkt i at fuldende din oplevelse på vejene.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742