En god parkeringsplads skaber overblik

En god parkeringsplads er kendetegnet ved at være overskuelig og præsentabel. Den skal være brugervenlig, og det skal være nemt for bilisterne at orientere sig. På en parkeringsplads er der mange biler på et sted, og bør gerne være organiseret på en måde, der er tydelig for brugerne.

Særligt offentlige institutioner, større virksomheder og grundejerforeninger er meget afhængige af, at der er gode parkeringsmuligheder på området. Det kan volde logistiske problemer og hurtigt blive meget besværligt, hvis der er mange mennesker på en gang, der ikke har et sted at parkere sin bil. På den måde er parkeringspladser med til at skabe struktur og overblik.

Hos Gundsø Asfalt har vi mange år erfaring med alle typer asfaltopgaver, herunder parkeringspladser. Vi hjælper både private, virksomheder samt offentlige institutioner og myndigheder med at få den parkeringsplads, der passer til deres behov. Vi vil altid stå klar til at rådgive og vejlede dig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget undervejs i forløbet.

Udlægning af asfalt på ny eller eksisterende parkeringsplads

Vil du gerne have etableret en helt ny parkeringsplads, eller har du behov for renovation af den allerede eksisterende? Eller er der blot tale om en udvidelse af den nuværende eller fornyelse af den gamle? Måske har du helt særlige ønsker til udformningen af din parkeringsplads eller er i tvivl om, hvilken farve, asfalttype og slidlag, der giver bedst mening i dit specifikke tilfælde. Uanset hvad du måtte have af spørgsmål, står vores kompetente specialister klar til at guide dig i retning af det resultat, du ønsker.

Afstribning og farvet asfalt øger sikkerheden

Striber og afmærkninger på asfalten på parkeringspladser er med til at øge sikkerheden for dem, der færdes på den. De bidrager også til at skabe overblik og hjælper bilisterne med at orientere sig. Samtidig kan bilisterne også holde øje med, om deres bil er lovligt parkeret.

En anden måde at gøre en parkeringsplads mere overskuelig og sikker på, er at anvende farvet asfalt. Med farvet asfalt kan man nemt markere bestemte vejbaner, så bilisterne bedre kan se, hvor de skal køre.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Har du brug for råd og vejledning omkring etablering af en ny parkeringsplads eller renovation af en eksisterende parkeringsplads? Eller ønsker du en vurdering af omfang og pris på dit næste projekt? Så ring eller skriv til os allerede i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

​Få et tilbud på parkeringspladser

Rent, stærkt og solidt

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 46 78 75 85
​eller skriv en mail til jv@gef.as

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742