Vi ordner alt fra huller i vejen til en ny motorvej

Hos Gundsø Asfalt laver vi asfaltering inden for alle opgaveområder. Ingen opgave er for omfattende eller for beskeden til os. Uanset om det er en lille opgave, der hurtigt er overstået, eller det omhandler store projekter, der strækker sig over længere tid, så tager vi os af det.

Vi har over 25 års erfaring og tilbyder asfaltarbejde på hele Sjælland herunder i København og Roskilde. Det kendetegner vores arbejde, at vi altid står for et højt service- og kvalitetsniveau samt en stor portion professionalisme.

Din foretrukne asfaltleverandør

Vi udfører opgaver for alle typer kunder, herunder offentlige institutioner, private og erhvervskunder. Vores opgavefelt spænder bredt, da der er stor forskel på, hvilke projekter en kommune har planer om, hvis man sammenligner med en privatperson. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for det, vi laver. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at du står tilbage med et resultat, som du kan være glad for og stolt over.

Vi udfører et væld af opgaver blandt andet med lapning af små huller i asfalten, asfaltering af indkørsel og af privat vej, revneforsegling og asfaltfræsning, samt drænasfalt, afstribning og meget mere. Uanset om det er et større vejprojekt, eller et mindre hul i asfalten, vil vores kompetente fagmænd gå til opgaven med samme engagement og kyndighed.

Derfor skal du vælge asfaltering

Gennem mange år har asfaltering været en vigtig del af vores infrastruktur i Danmark. Det er med god grund, for asfalt kan nemlig anvendes til rigtig mange forskellige ting. Med asfalt kan man skabe store motorveje, lufthavne, mindre veje og stier, indkørsler, parkeringspladser og meget mere. Derudover kan asfalt produceres i forskellige former, farver og strukturer. Det giver muligheder for mange forskellige udtryk og et frirum til at designe og konstruere lige, som man vil.

De mange muligheder kræver et stærkt, fagligt kendskab, når der skal vurderes, hvilken løsning der er mest optimal i det enkelte tilfælde. Hos Gundsø Asfalt har vi mange års erfaring, og vi står klar til at rådgive og vejlede dig, når du har brug for det.

Kræver minimal vedligeholdelse

Asfalt er et af de materialer, man bygger med i dag, som både er stærkest og kræver mindst vedligeholdelse. Der vil gå mange år, før man vil kunne spotte den første reelle slitage, og det er med til at gøre asfalt til en yderst fornuftig og økonomisk løsning i det lange løb. Og når en asfaltoverflade omsider skal fornys, kan dette ofte klares nemt og hurtigt uden unødvendige gener og omkostninger.

Ring og få hjælp til dit næste asfaltprojekt

Hvis du mangler hjælp til asfaltering i forbindelse med dit næste byggeprojekt, så står vi til din rådighed. Og har du brug for en professionel vurdering af en specifik opgave, vil vi gerne give vores syn på sagen. Ring eller skriv til os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og finder et tilbud på asfaltering, der passer til dine behov.​​

​Få et tilbud på asfaltering

Rent, stærkt og solidt

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 46 78 75 85
​eller skriv en mail til jv@gef.as

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742