Vi ordner revner og huller i asfalten

Har du opdaget et hul i eller en revne i din asfalt? Så skal du ikke tøve med at søge professionel hjælp til at få det forsejlet. Hvis du venter for længe, kan den lille skade nemlig udvikle sig, så du i sidste ende skal betale mere, end hvis du fik det ordnet tidligere.

Hos Gundsø Asfalt tilbyder vi professionel revneforsegling af asfalt. Vi har over 25 års erfaring med asfaltarbejde, så vi ved alt, der er værd at vide på området. Vi udbedrer skader, revner og huller i asfaltering på hele Sjælland blandt andet i Roskilde og København.

Forebyg større skader med revneforsegling

En lille revne eller et hul i asfalten kan måske virke harmløst til at begynde med, men gør man ikke noget ved det, kan det blive en ganske omkostningsfuld affære. Der kan være mange årsager til, at der opstår revner og huller på vejen. Regnvand, meget trafik og varme- og kuldepåvirkninger er alt sammen med til at belaste asfalten. Er der først opstået en revne, vil regnvandet sive ned i det underliggende bærelag og gøre revnen endnu større. Samtidig vil asfaltens bæreevne forringes og skaden vil forværres yderligere i det hele taget.

Opdager man revner i asfalten er det derfor vigtigt, at man ikke udskyder reparationen til et senere tidspunkt, men derimod får foretaget en revneforsegling. Der skal handles med det samme, hvis man gerne vil undgå den store regning og de potentielle følgeskader, der i værste fald venter

Kontakt os for rådgivning eller et tilbud

Har du brug for hjælp til dit næste projekt, eller har du brug for råd og vejledning angående revneforsegling, fornyelse og reparationer af asfalt? Ring eller skriv til os, så vil en af vores eksperter stå klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning. Vi kan også udforme et tilbud på dine opgaver med at få forseglet revner i din asfalt. Så forebygger du større skader og regninger i fremtiden.

​Få et tilbud på revneforsegling

Rent, stærkt og solidt

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 46 78 75 85
​eller skriv en mail til jv@gef.as

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742