Forebyg skader med slidstærke materialer

Der er mange fordele ved at vælge asfalt til sin indkørsel og opkørsel. Først og fremmest er asfalt noget af det mest slidstærke materiale, man kan finde på markedet. Det gør, at en asfalteret indkørsel holder længe. Samtidig er asfalt utroligt nemt at vedligeholde, og der går mange år, før der er behov for reparation eller fornyelse. Det er simpelt at forebygge skader og det er både nemt og hurtigt at lappe huller og forsegle revner. Derudover genererer asfalt en del mindre støj end mange andre belægningsformer. Det er altså med god grund, at mange vælger asfalt som underlag til sin indkørsel.

Hos Gundsø Asfalt har vi stor erfaring med udlægning af asfalt til indkørsel og opkørsel. Vi lægger stor vægt på altid at lytte til dig og dine ønsker. Vores kompetente specialister vil rådgive og vejlede dig, så slutresultatet afspejler dine behov og forventninger. Med udgangspunkt i Roskilde hjælper vi kunder med asfalt til opkørsel og indkørsel på hele Sjælland herunder i København.

Vi tilbyder også asfalt til opkørsel

Hvis man bor i et hus, der ligger på en højtliggende grund, kan det være en god ide med en opkørsel til din indkørsel. Det kan også være, man har behov for en opkørsel- eller overkørselsrampe, der skal kunne håndtere tunge køretøjer. I så fald, skal rampen kunne klare en stor belastning og være modstandsdygtig.

Ved at vælge asfalt til din opkørsel får du naturligvis de samme fordele som ved asfalterede indkørsler. Den robuste og hårdføre asfalt er svær at slide ned og har derfor en utrolig holdbarhed, der igen gør, at der kræves minimal vedligeholdelse. 

Vi løser også opgaver som;

Kontakt os for en pris på asfalt til indkørsel og opkørsel

Når man skal have lagt asfalt til opkørsel eller indkørsel, er der et par overvejelser, man skal gøre sig. Man skal bl.a. tænke over, om det skal være knust asfalt, hvilken farve asfalt, der passer til resten af bebyggelsen eller vejen, samt hvordan bygningen former sig. Valg af asfalttypen afhænger også af, hvilken type terræn, der ligger som underlag. Alt dette skal vi nok tage os af, så du får lige præcis det, du havde i tankerne.

Kunne du godt tænke dig få lagt asfalt til indkørsel eller opkørsel? Ring til os eller udfyld vores kontaktformular, så skal vi nok rådgive dig om fremgangsmåde, omfang og pris. Vi tager altid højde for din unikke situation og lytter til dine behov og ønsker, så det endelige resultat bliver, som du forventede.​

​Få et tilbud på asfaltarbejde til offentlige og private veje

Rent, stærkt og solidt

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 46 78 75 85
​eller skriv en mail til jv@gef.as

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742