Hvad koster mit projekt?

Når du skal påbegynde et nyt projekt eller står over for en mindre opgave, er der som regel et par spørgsmål, der melder sig. Hvad er omfanget af arbejdet, hvilke materialer skal man bruge, hvor lang tid tager det mon, og så endeligt det ofte tungtvejende spørgsmål – hvad koster det egentlig? Det er ofte svært at sige noget absolut om priser på asfalt.

Altid en individuel vurdering

Der er ikke en opgave, der er ens. Tværtimod er omstændighederne omkring et projekt altid forskellige, hvilket også resulterer i individuelle priser. Man kan fristes til at tro, at prisen alene afhænger af, hvor meget asfalt, der skal bruges eller af størrelsen på det areal, der skal asfalteres. Det spiller naturligvis også ind, men der er flere omstændigheder at tage højde for, som f.eks.;

  • Opgavens omfang
  • Omfanget af trafik i nærområdet
  • Asfalttypen
  • Tilkørselsforhold
  • Vandløb i nærområdet

Prisberegning af asfalt

Da omfang og omstændigheder som nævnt varierer i høj grad, er det svært at give en fast pris på forhånd. Det er vigtigt for os at imødekomme dine ønsker og behov, og vi skal nok finde en løsning, der tilgodeser alle parter. Har du et budget du skal holde dig til, skal vi nok også finde ud af det. Først og fremmest ønsker vi tilfredse kunder, der står tilbage med et resultat af høj kvalitet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du nysgerrig på prisen på dit næste asfaltprojekt? Kontakt os gerne allerede i dag, så vil vi komme med vores vurdering af sagen. Du kan vælge at skrive en mail til os, hvori du beskriver, hvad du ønsker at få lavet, samt vedhæfte et billede. Eller du kan ringe til os – så tager vi en uforpligtende snak, hvor du kan beskrive projektet for os. Vi vil stå klar med kyndige fagfolk, der kan rådgive og vejlede dig omkring omfang, fremgangsmåde og andre relevante overvejelser. Vi tager altid højde for din individuelle situation, og det er vigtigt for os, at du står tilbage med en pris, du er tilfreds med.

Skal vi kontakte dig?

Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du blot udfylde vores kontaktformular. Så ringer vi dig op på det tidspunkt, der passer dig bedst og skræddersyer sammen med dig en løsning, der imødekommer dine ønsker og behov.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Døgnvagt

00:00 - 24:00

Kontaktoplysninger

GUNDSØ ENTREPRENØR FORRETNING A/S

Langebjerg 8, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 78 75 85

E-mail: ​jv@gef.as

CVR​: 29807566 - EAN: 5790002314742