Revneforsegling

Subpage Background Image
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.

Revner og huller i asfalten 

En lille revne eller et hul i asfalten kan måske virke harmløs til at begynde med, men gør man ikke noget ved det, kan det blive en ganske omkostningsfuld affære. Der kan være mange årsager til, at der opstår revner og huller på vejen. Regnvand, meget trafik og varme- og kuldepåvirkninger er alt sammen med til at belaste asfalten. Er der først opstået en revne, vil regnvandet sive ned i det underliggende bærelag og gøre revnen endnu større. Det er vigtigt at foretage en revneforsegling, inden det er for sent. Samtidig vil asfaltens bæreevne forringes og skaden vil forværres yderligere i det hele taget. 

Opdager man revner i asfalten er det vigtigt, at man ikke udskyder reparationen til et senere tidspunkt. Der skal handles med det samme, hvis man gerne vil undgå den store regning og de potentielle følgeskader, der i så fald venter.

Rådgivning om fornyelse og reparationer 

Har du brug for hjælp til dit næste projekt, eller har du brug for råd og vejledning angående revneforsegling, fornyelse og reparationer af asfalt? Ring eller skriv til os, så vil en af vores eksperter stå klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning.

Er der kommet revner i asfalten? Lad os løse det

Vi har mange års erfaring med asfalt og ved hvordan vi skal lappe alle slags revner. Lad os ringe dig op så vi kan så lappet revnen.

Kontakt - Priser

Hvornår kan vi kontakte dig?

Tid start
Tid slut
Menu Background Image
Menu Luk
Få et tilbud

Få et tilbud