Asfaltering

Subpage Background Image
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.
An image inside a slider.

Asfaltering – alle typer opgaver

Hos Gundsø Asfalt laver vi asfaltering inden for alle opgaveområder. Ingen opgave er for omfattende eller for beskeden til os. Vi har over 20 års erfaring og tilbyder asfaltarbejde på hele Sjælland. Om det er en lille opgave, der hurtigt er overstået, eller omhandler store projekter, der strækker sig over længere tid. Kendetegnende for vores arbejde er altid et højt service- og kvalitetsniveau samt en stor portion professionalisme.

Din foretrukne asfaltleverandør

Vi udfører opgaver for alle typer kunder, herunder offentlige institutioner, private og erhvervskunder. Vores opgavefelt spænder bredt, da der er væsentlig forskel på, hvilke projekter en kommune har planer om sammenlignet med en privatperson. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for det, vi laver. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at du står tilbage med et resultat, som du kan være glad og stolt over. 

Vi udfører opgaver lige fra lapning af små huller i asfalten, parkeringspladser, revneforsegling og fræsning, samt drænasfalt, afstribning og meget mere. Uanset om det er et større vejprojekt, eller et mindre hul i asfalten, vil vores kompetente fagmænd gå til opgaven med samme engagement og kyndighed.

Skal vi hjælpe dig med dit næste asfaltprojekt?

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Har du brug for en professionel vurdering af en specifik opgave, vil vi gerne give vores syn på sagen. Ring eller skriv til os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Derfor skal du vælge asfalt 

Gennem mange år har asfaltering været en vigtig del af vores infrastruktur. Det er med god grund, for asfalt kan nemlig anvendes til rigtig mange forskellige ting. Med asfalt kan man skabe store motorveje, lufthavne, aktivitetsområder, mindre veje og stier, indkørsler og parkeringspladser og meget mere. Derudover kan asfalt produceres i forskellige former, farver og strukturer. Det giver muligheder for mange forskellige udtryk og giver frirum til at designe og konstruere lige som man vil. Men mange muligheder lægger op til et stærkt, fagligt kendskab, når det skal vurderes, hvilken løsning der i det konkrete tilfælde er den mest optimale. Hos Gundsø Asfalt har vi mange års erfaring, og vi står klar til at råde og vejlede dig, når du har brug for det.

Asfalt kræver minimal vedligeholdelse

Asfalt er noget af det materiale, man bygger med i dag, som både er stærkest og kræver mindst vedligeholdelse. Der vil gå mange år, før man vil kunne spotte den første reelle slitage, og det er med til at gøre asfalt til en yderst fornuftig og økonomisk løsning i det lange løb. Når en asfaltoverflade omsider skal fornys, kan dette ofte klares nemt og hurtigt. Hurtige arbejdsprocesser er med til at mindske både gener og omkostninger, der følger af fornyelse.

Rent, stærkt og solid asfalt.

Vi går op i at vores asfalt som vi bruger, overholder alle regler og krav påsat af staten. Dette blandet med mange års erfaring har gjort at vi er eksperter inden for faget og vi vil med glæde hjælpe dig med dit projekt. Lad os ringe dig op.

Kontakt - Priser

Hvornår kan vi kontakte dig?

Tid start
Tid slut
Menu Background Image
Menu Luk
Få et tilbud

Få et tilbud